Баштанский городской портал
<<< Назад в блогМой блог
20 Ноября 2011

Ландік - "політичний в'язень" :) (відео)

Роман Ландік в кращих традиціях "судді-посівальника" Зварича вирішив на суді розказувати байки. Звинувачений у побитті дівчини (злісне хуліганство) він стверджує, що це була самооборона. При цьому всю справу він вважає політичним замовленням  проти нього та його батька Володимира Ландіка (народного депутата від Партії Регіонів).

Хоча всі могли добре роздивитись весь інцидент на відео, знятому в нічному клубі, де обвинувачений тягав за волосся дівчину та бив її на підлозі, однак Р.Ландік стверджує, що його друзі та водій йому сказали, що він нікого не бив. А сам він нічого не пам'ятає, оскільки після того, як дівчина вдарила його графином по голові, він частково втратив пам'ять.

Цікаво, на що сподівається хлопчина, називаючи банальний злочин політичним замовленням? Може думає, що за нього замовлять слівце хтось із Євросоюзу, чи хоча б із Росії? А може надіється, що вийде народ під вікна СІЗО із гаслами "Свободу - Ландіку?" А чи може віре, що розжалобить суддю таким "зізнанням"?

Гвоздем судового засідання  також була порада Романа Ландіка журналістам покаятись, сходити в церкву та поставити свічку:)


Добавить в избранное
загрузка...
Горячие новости
Хиты продаж
загрузка...

Комментарии к записи в дневнике
Страницы: [ 1 ]
Комментировать блог могут только зарегистрированные пользователи Регистрация
 
Хата не з краю
Моё фото
Думи мої, думи мої...
E-Mail:
Пароль:
запомнить меня Регистрация
 
загрузка...
Loading...

При использовании информации в печатном или электронном виде
ссылка на www.bashtanka.info обязательна
bashtanka.info не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Copyright © 2011, Bashtanka.info Все права защищены.
Страница сгенерирована за 0.063304 секунд