Баштанский городской портал
<<< Назад в блогМой блог
17 Ноября 2011

Казкарі Янукович і Азаров

На днях Янукович і Азаров розповідали казки, перший - перед главами райдержадміністрацій, другий - на засіданні уряду. Вони так гарно намалювали нинішню економічну ситуацію в Україні, розповіли про стабільність і подальше покращення, що хотілося вірити в те, що це не казка...

Щоправда, у своїх висловюваннях Федорович був трохи скромнішим. У нього інфляція в країні на рівні 4,2 % в цьому році, в противагу 8,9 % минулорічним. А в Яновича - інфляція взагалі "практично нульова".

Мені завжди було цікаво, звідки беруться такі відсотки інфляції? Якщо ціни зростають у 1,5-2 раза, а інфляція - нульова?

Далі, премєра взагалі понесло. Він окреслив яскраві перспективи, і я згадав про Нью-Васюкі із роману  "Дванадцять стільців". За словами Азарова,  до кінця року буде побудовано біля 2 тисяч кілометрів доріг, що є більшим, ніж за попередні роки разом узяті. Він апелював величезними сумами зростання фонду заробітної плати та пенсійних виплат, згадав про рост ВВП і т.д. і т.п. 

До цього Микола Азаров додав, що "ми почали поступовий вихід із тупіка, в який нас загнали безрозсудна політика соціального популізму і авантюрна кредитно-боргова, з дозволу сказати, стратегія наших попередників».

А що, завжди можна сказати, що вині ті, хто був до нас. І пройде ще декілька років, а все будуть згадувать "не злим тихим словом" своїх попередників.

І все в нас так чудово в країні... Чому ж тоді ті люди страйкують, жаліються кудись та постійно зневірюються... але не в попередниках, а в сучасниках...


Добавить в избранное
загрузка...
Горячие новости
Хиты продаж
загрузка...

Комментарии к записи в дневнике
Страницы: [ 1 ]
Комментировать блог могут только зарегистрированные пользователи Регистрация
 
Хата не з краю
Моё фото
Думи мої, думи мої...
E-Mail:
Пароль:
запомнить меня Регистрация
 
загрузка...
Loading...

При использовании информации в печатном или электронном виде
ссылка на www.bashtanka.info обязательна
bashtanka.info не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Copyright © 2011, Bashtanka.info Все права защищены.
Страница сгенерирована за 0.044966 секунд