Баштанский городской портал
<<< Назад в блогМой блог
05 Апреля 2012

Брехня - головна візитка влади

Сьогодні Генеральний прокурор України В.Пшонка по телебаченню повідомив, що кримінальні справи проти Ю.Тимошенко  у 2005 році були закриті тодішнім генпрокурором С.Піскуном через тиск В.Ющенка, який тоді став Президентом. При цьому, Піскун ніби-то заявив про незаконність такої вимоги, але Ющенко пригрозив, що в разі відмови він більше не буде Генеральним прокурором України. Таким чином, зі слів Пшонки - 24 січня 2005 року Тимошенко сіла в крісло прем'єра, а 28 січня Генпрокурор Піскун закрив усі справи.

Проте, в інтернеті з'явились фотокопії постанови про закриття кримінальної справи в частині обвинувачення стосовно Тимошенко, датовані 21 січня 2005 року, тобто за декілька днів до офіційної інавгурації Президента України (23 січня) і до призначення Тимошенко прем'єр-міністром України (24 січня), кандидатура якої до того ж була під сумнівом до останнього дня, оскільки Ющенко ввагався між нею та П.Порошенком.

Навіщо посадова особа маніпулує фактами та датами? Невже, готуючи виступ по телебаченню не можна було елементарно проглянути вказану постанову та не доводити черговий раз, що головною візиткою української влади є брехня - планомірна, всеохоплююча та цинічна.

І питання не в юридичних тонкощах та правомірності закриття у 2005 році кримінальних справ, а в довірі до нинішньої влади.

І ще про довіру. Куди зникли оригінали витворів мистецтва із приміщень Кабінету Міністрів України і чому директора Національного художнього музею, який заявив про цей факт звільнено з посади?

Хіба такій владі можна довіряти?


Добавить в избранное
загрузка...
Горячие новости
Хиты продаж
загрузка...

Комментарии к записи в дневнике
Страницы: [ 1 ]
Комментировать блог могут только зарегистрированные пользователи Регистрация
 
Хата не з краю
Моё фото
Думи мої, думи мої...
E-Mail:
Пароль:
запомнить меня Регистрация
 
загрузка...
Loading...

При использовании информации в печатном или электронном виде
ссылка на www.bashtanka.info обязательна
bashtanka.info не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Copyright © 2011, Bashtanka.info Все права защищены.
Страница сгенерирована за 0.066750 секунд