Баштанский городской портал
<<< Назад в блогМой блог
09 Октября 2012

Про суботній концерт в Баштанці (фото)

6 жовтня 2012 року в Баштанці відбувся чудовий концерт. І нехай на ньому не було заслужених чи народних співаків, але задоволення від виступу молодих хлопців та дівчат отримали всі без винятку, присутні на ньому.

Не можу не сказати про того, завдяки кому у жителів міста Баштанка в минулу суботу відбулось свято. Це - депутат обласної ради, кандидат у народні депутати України - Ігор Бриченко. На його підтримку, молоді музиканти співають у містах та селах Миколаївської області.

Мені сподобалось усе: радісний настрій, який панував у слухачів; дотепність ведучого; підбір репертуару; талановитість співаків. Цікавим був відеофільм про Ігоря Бриченка, як і його виступ. Я слухав, що говорила ця людина і чомусь вірив їй. Може, тому що він із села і знає проблеми простих людей, оскільки живе, працює, долає труднощі разом з ними. А може тому, що набридли чужинці, які хочуть завдяки нашим голосам потрапити до парламенту та забути про нас на наступні кілька років.

Людей на концерт зібралось чимало. А хто не прийшов лише через те, що не підтримує Бриченка як кандидата - багато втратив.

Наприклад, я - відвідую майже всі заходи, які відбуваються в Баштанці чи Миколаєві. Адже, вибори - виборами, а життя йде, не зупиняючись ні на хвилину. І витратити його на перегляд фільмів по телевізору, коли є можливість безпосередньо побачити щось цікаве на власні очі, є досить сумнівним задоволенням.


Добавить в избранное
загрузка...
Горячие новости
Хиты продаж
загрузка...

Комментарии к записи в дневнике
Страницы: [ 1 ]
Комментировать блог могут только зарегистрированные пользователи Регистрация
 
Stas Demidoff
Моё фото
Нигде человек не раскрывает столь живо собственный характер, как в своей манере изображать характеры других.
E-Mail:
Пароль:
запомнить меня Регистрация
 
загрузка...
Loading...

При использовании информации в печатном или электронном виде
ссылка на www.bashtanka.info обязательна
bashtanka.info не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Copyright © 2011, Bashtanka.info Все права защищены.
Страница сгенерирована за 0.061815 секунд