Баштанский городской портал
<<< Назад в блогМой блог
26 Февраля 2012

Спортивне свято у Баштанській ЗОШ № 1

Щорічно в кінці лютого у Баштанській ЗОШ № 1 відбувається справжнє спортивне свято. Раніше воно називалось "Нумо, хлопці!". Зараз же воно має трохи змінену назву "Нумо, хлопці - славні запорожці!" 

Це свято стало справжньою візитівкою Баштанської першої школи. І тепер воно збирає не лише учнів та вчителів цієї школи, а й батьків, друзів, знайомих усіх учасників змагань, і інших жителів міста, які цінують спорт і гарне шоу. Так, глядачів зібралось декілька сотень, і якби було більше місця - то бажаючих насолодитись спортивним видовищем було б значно більше.

Як вболівальник, я дуже дякую Вчителю з великої літери Тур Лідії Павлівні, без якої не можливо навіть уявити це свято, яка з року в рік організовує і проводить його, гуртуючи всіх навколо цієї чудової традиції. 

У змаганнях брали участь три команди - курінь "Хортиця" (11 класи), курінь "Джура" (10 класи) та курінь "Чайка" (9 класи). Майже три години учасники команд у запеклій боротьбі доводили, хто з них найкращий.

Перемога дісталась команді 11 класу "Хортиця", на ІІ місці - команда 10 класу "Джура", а на третьому - команда 9 класу "Чайка".

Не дивно - що перемогла найдосвіченіша команда. Адже їм допомагав не лише досвід, а й краща фізична підготовка.

Проте команда 9 класів "Чайка", незважаючи на те, що вперше брала участь у змаганні "Нумо, хлопці!",  достойно змагалась і показала свою волю до перемоги, не раз перемігши команду 10 класів у естафетах, не даючи ні на хвилину розслабитись старшим суперникам.

У змаганнях також брали участь вболівальники, принісши своїм командам додаткові бали (набивання м'яча, обертання м'яча навколо тулуба, обертання кільця навколо талії та пригання на скакалці).

Дуже гарно виступили групи підтримки команд з танцювальними номерами. А редколегії команд підготували цікаві стінгазети.

Під час змагань свої обов'язки професійно та неупереджено виконували судді та журі. Так, команда 11 класу "Хортиця" та команда 10 класу "Джура" були покарані у двох конкурсах, не отримавши жодного балу за порушення умов естафети.

Дирекція школи та споносори не шкодували грамот та медалей для учасників змагань та вболівальників. Курінь "Хортиця" також здобув за перемогу кубок. Крім того, всі команди отримали за участь у змаганнях солодкі подарунки (торти та цукерки) та грошові премії.

Що ж, вражень від змагань залишилось безліч, і головне, що всі вони - позитивні. Будемо чекати наступного року. А поки що вітаємо переможців та учасників змагань "Нумо, хлопці - славні запорожці!" 2012 року!


Добавить в избранное
загрузка...
Горячие новости
Хиты продаж
загрузка...

Комментарии к записи в дневнике
Мастеровой | 28.02.2012 14:59
Особая благодарность Лидии Павловне, за то... что делает из пацанов, настоящих - мужиков!

N | 26.02.2012 22:48
Девочки какие симпатичные)
С косичками, бантиками)

Страницы: [ 1 ]
Комментировать блог могут только зарегистрированные пользователи Регистрация
 
Виктория *"""*
Моё фото
Я люблю... интересных, веселых, легких, порядочных людей, неагрессивных собак и почти всех кошек, красивые вещи, цветы, музыку, веселые фильмы и множество мультфильмов, отдыхать будь-то на море, в лесу или в уютной кафешке - но, главное, с хорошими людьми. Еще... в общем, я многое люблю :)
E-Mail:
Пароль:
запомнить меня Регистрация
 
загрузка...
Loading...

При использовании информации в печатном или электронном виде
ссылка на www.bashtanka.info обязательна
bashtanka.info не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Copyright © 2011, Bashtanka.info Все права защищены.
Страница сгенерирована за 0.069327 секунд