Баштанский городской портал
<<< Назад в блогМой блог
10 Ноября 2012

Про вибори в Україні

Вибори, вибори – депутати .... От і завершився один із чергових українських виборчих процесів. Нічого дивного для мене не відбулось. Я не вірив у можливість чесних виборів в Україні. Ніхто мене у зворотньому і не переконав.

Влада в Україні, незалежно від її гілки – виконавчої, законодавчої чи судової настільки корумпована і українофобна, що на даний час чогось іншого годі чекати.

Хтось чув позицію Президента стосовно подій, які відбувались на проблемних округах, де за допомогою беркутівців знищувалась і фальшувалась виборна документація? Стосовно кого порушено кримінальну справу за фактами умисного спотворення вибору тисяч українців?

Наразі від представників влади ми чуємо лише одне – вибори пройшли максимально чесно та демократично, у повній відповідності із діючим законодавством.

Таким чином нам усім здалося. Не було ніяких зіпсованих бюлетенів, дивним чином лише тих, де значились прізвища опозиційних кандидатів, не було різних протоколів на тих дільницях, де з великим відривом перемагали представники все тієї ж опозиції, не було беркутівців, не було сфабрикованих судових справ...

В якій країні ми живемо? Майже 50 відсотків українців взагалі не прийшли на вибори. Тому що вони не вірять. Не вірять у те, що їхній вибір врахують. Не вірять у те, що можливо щось змінити. Хоча, як доведено, історія має властивість повторюватись. І не таке пережили свого часу українці. До деякої пори ми – мирна нація. Але я відчуваю, що скоро будуть зміни. Ми терпляча нація, та терпіння залишилось небагато...


Добавить в избранное
загрузка...
Горячие новости
Хиты продаж
загрузка...

Комментарии к записи в дневнике
Страницы: [ 1 ]
Комментировать блог могут только зарегистрированные пользователи Регистрация
 
Хата не з краю
Моё фото
Думи мої, думи мої...
E-Mail:
Пароль:
запомнить меня Регистрация
 
загрузка...
Loading...

При использовании информации в печатном или электронном виде
ссылка на www.bashtanka.info обязательна
bashtanka.info не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Copyright © 2011, Bashtanka.info Все права защищены.
Страница сгенерирована за 0.068474 секунд