Баштанский городской портал
<<< Назад в блогМой блог
08 Февраля 2012

Вразливий спікер кримського парламенту

Мені цікаво, чи справді люди, які все життя живуть в Україні, і особливо є громадянами України та розмовляють російською мовою не розуміють української? В мене є родичі, які народились і все життя прожили в Росії, та коли вони раз на декілька років приїзджають до мене погостювати і я спілкуюсь з ними українською - вони мене чудово розуміють і навіть починають вживати цілі фрази українською.

Згідно з Коституцією України - державною мовою в Україні є українська.

Тому є дивним висловлювання чиновника, хай навіть і кримського парламенту, про те, що його дратує, що міністри звертаються до нього з кореспонденцією на українській мові.

Він ссилається на норми Конституції, згідно до яких в Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.

В мене питання: невже в Криму, чи в будь-якій іншій області України заборонено використання російської чи інших мов? Невже ці мови не розвиваються і не захищаються?

До чого тут звернення до спікера кримського парламенту? Чи може спікеру забороняють писати відповіді на такі звернення російською мовою?

Невже особа, яка ймовірно має освіту не 3 класи, а напевне - вищу освіту, проживаючи постійно в Україні, не розуміє написаного в документі, надісланому від державного органу, в якому використовується державна мова?

Може з такою вродженою вразливістю йому краще сидіти вдома, а то не дай Бог, до нього прийде на прийом якась людина, що розмовляє українською... Що ж тоді буде? 


Добавить в избранное
загрузка...
Горячие новости
Хиты продаж
загрузка...

Комментарии к записи в дневнике
Мастеровой | 08.02.2012 15:28
И это команда профессионалов от власти? ... о которой так хвастались перед выборами? Создаётся впечатление... чем тупее, тем выше во власти. У нормальных продвинутых людей, знание нескольких языков - престижно, а здесь всё наоборот... Пардон

Страницы: [ 1 ]
Комментировать блог могут только зарегистрированные пользователи Регистрация
 
Хата не з краю
Моё фото
Думи мої, думи мої...
E-Mail:
Пароль:
запомнить меня Регистрация
 
загрузка...
Loading...

При использовании информации в печатном или электронном виде
ссылка на www.bashtanka.info обязательна
bashtanka.info не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Copyright © 2011, Bashtanka.info Все права защищены.
Страница сгенерирована за 0.050604 секунд