Баштанский городской портал
<<< Назад в блогМой блог
07 Июля 2012

Роздуми про політичну рекламу

Якби в мене була розхитана психіка, я б напевне розбив телевізор, слухаючи по декілька разів на годину приторну рекламу як нам тепер добре живеться, про те, що лідерство має значення і тому подібне.

Спочатку про лідерство. Так, воно справді має значення. Через нинішнє лідерство Україну боялась уся Європа, тому що там за кордоном основна інформація, яка поступає, це новини, про нашого президента чи олігархів, про бандитську владу і про вибіркові політичні репресії, про міліцію, яка розганяє мирні зібрання та відпускає злочинців на волю, після того, як вони живцем спалили людину. Отакою знав світ Україну. І це завдяки лідерству.

Проте, звичайні українські люди зовсім не страшні. Вони розумні, гарні і миролюбиві. Тому, тут спрацював принцип "не завдяки, а всупереч". Так-так, всупереч ганебному лідерству, український народ показав себе під час проведення Євро-2012 з найкращого боку, бо ми такі є. Всупереч тому, що нас намагаються розділити мовними чи територіальними суперечками, всупереч тому, що в нас відбирають роботу, підвищують пенсійний вік, душать податками, всупереч тому, що нас хочуть зробити бездумним та безголосим бидлом...

Якби ж у політичній рекламі дозволялось говорити тільки правду... Тоді б ми почули про те, що їм байдуже, як насправді живе і про що мріє пересічний українець. Що їм байдуже, що буде з цією країною після них і чи буде вона взагалі. Їм байдуже, якою мовою ми розмовляємо і в якому напрямку рухатись - до Європи, чи до Росії.

Аби тільки подовше протриматись при владі, аби більше накрасти...


Добавить в избранное
загрузка...
Горячие новости
Хиты продаж
загрузка...

Комментарии к записи в дневнике
Страницы: [ 1 ]
Комментировать блог могут только зарегистрированные пользователи Регистрация
 
Хата не з краю
Моё фото
Думи мої, думи мої...
E-Mail:
Пароль:
запомнить меня Регистрация
 
загрузка...
Loading...

При использовании информации в печатном или электронном виде
ссылка на www.bashtanka.info обязательна
bashtanka.info не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Copyright © 2011, Bashtanka.info Все права защищены.
Страница сгенерирована за 0.065635 секунд