Баштанский городской портал
<<< Назад в блогМой блог
11 Марта 2012

Чи наступить народ на ті ж самі граблі?

2012 рік настав майже три місяці тому, але найбільшою подією для влади та ЗМІ залишається Євро-2012. Те, що в цьому році мають відбутися вибори до парламенту згадується не часто і без завзяття. Хоча наслідки від цих двох подій будуть різними і очевидно, що саме наслідки виборів для України матимуть бальше значення, тому що їх ми відчуватимемо на власній шкірі і в наступні декілька років.

На фоні різкого падіння симпатій електорату до правлячої партії уряд вдався до популістських методів, які раніше Партія Регіонів сама ж і критикувала.

Чомусь лише перед виборами Президент пообіцяв роздати тисячу гривень вкладникам Ощадбанку СРСР,  підвищити на сотню гривень пенсії пенсіонерам та знизити відсотки по іпотечним кредитам. Хоча коштів на такі витрати в бюджеті не закладалось.

Ми то знаємо, що вони хочуть нам сподобатись... Але нам би більше сподобалось, якби вони відмовились від пільг, від супер дорогих автівок, від "хатинок" у заповідних зонах, від Межигір'я, від вертолітних площадок та витрат на ремонти кабінетів, від розкрадання державного майна, від рейдерства та від тотальної корупції, від несправедливої замовної судової системи та "кишенькових" правоохоронних органів.

Ні, вони від цього ніколи не відмовляться, і кошти на соціальні ініціативи теперішньої влади візьмуть із наших же карманів.

Мені цікаво, чи наступить народ на ті ж самі граблі? Колись бабусі купились на кіло гречки і проголосували, зараз їм пропонують трішки більше. Але так як і кіло гречки, та тисяча швидко закінчиться, а влада, яку ми оберемо буде керувати країною цілих 5 років. 

Не вірте тому, що відбувається і про що говорять за півроку-рік до виборів. Згадуйте реальні події, знайдіть стару пресу і прочитайте, що насправді відбувалось у різні періоди незалежної України. Відчуття "кривого дзеркала" вам буде забезпечено. 


Добавить в избранное
загрузка...
Горячие новости
Хиты продаж
загрузка...

Комментарии к записи в дневнике
Страницы: [ 1 ]
Комментировать блог могут только зарегистрированные пользователи Регистрация
 
Хата не з краю
Моё фото
Думи мої, думи мої...
E-Mail:
Пароль:
запомнить меня Регистрация
 
загрузка...
Loading...

При использовании информации в печатном или электронном виде
ссылка на www.bashtanka.info обязательна
bashtanka.info не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Copyright © 2011, Bashtanka.info Все права защищены.
Страница сгенерирована за 0.069481 секунд