Баштанский городской портал
<<< Назад в блогМой блог
10 Января 2012

Обличчя Януковича охоронятиме міліція за народні кошти

Днями подорожуючи дорогами України, я там-сям зустрічав «святкові бігморди», перепрошую, білборди, на яких наш щирий президент вітає громадян з новорічним святом та зичить їм успіху, наснаги, матеріального благополуччя. І ще купу всього. Так щиро це робить, ніби від нього нічого не залежить… Однак на рекламних щитах не видно його рук. Підозрюю, що при цьому він тримає обидві руки в кишенях, де скрутив дулі.

І якщо у передвиборчій період обличчя Януковича неофіційно стирчало ледь не з-за кожного куща та блакитного екрана, то що змінилося зараз? Сьогоднішнє розміщення офіційного лиця Віктора Федоровича по всій Україні може фінансуватися а) з власної кишені (що дуууже сумнівно) б) за кошти платників податків, тобто наших з Вами. Але ж усміхненим президентським обличчям всіяні не лише вулиці великих і малих міст України, а й узбіччя доріг.

Лишилося ще анімовані банери в Інтернеті розмістити. Наприклад: «Я бажаю Вам статку у 2012 році» і блим-блим лівим оком для підтвердження серйозності побажання. Чим, як не знущанням, можна вважати наказ Львівської облдержадміністрації «Щодо забезпечення належного стану білбордів». Цитую дослівно «…Прошу систематично моніторити стан білбордів, на яких розміщене привітання Президента України Януковича В.Ф., і забезпечити збереження їх в належному стані. У разі пошкодження білбордів прошу відповідно реагувати». Виходить, що одне з завдань влади на місцях є слідкування за «чистотою» Віктора Януковича. Та і це ще не все! Тепер шукати тих, хто обляпав фарбою лице Президента взявся ніхто інший, як нещодавно призначений міністр МВС Віталій Захарченко, який з’явився на цій посаді завдяки «легкій руці» стоматолога Олександра Януковича.

Захарченко задвинув подалі небезпечних злочинців і завзято риє землю у пошуках «фарбокидників» А ще - найближчим часом біля кожного білборда побачимо міліціонерів, а то й по загону Беркута, які стоятимуть по стійці «струнко». А в облдержадміністраціях, міських, районних, сільських та селищних радах будуть регулярно проводитись суботники. Працівники вищеназваних держструктур будуть ганчірочками стирати пилюку, згрібати сніг, лід з рекламного лиця Януковича. А далі – заганятимуть школярів, солдат. Словом, усе «Во славу нашого любимого президента»!

Пам’ятаєте як нещодавно Керівництво Держагенства лісових ресурсів змусило 300 лісництв закупити на 15 мільйонів гривень портретів президента Віктора Януковича та гербів? "Пару місяців тому з центру прийшла вказівка сплатити за сувенірну продукцію якійсь київський фірмі. Невдовзі нам прислали рахунок: треба було купити 70 портретів Януковича на 12 тисяч гривень та майже сорок сувенірних гербів на 40 тисяч. А скажіть мені, куди я повішу 70 портретів президента, якщо у мене всього 20 кімнат на все лісництво? В туалет хіба що. Там ще Янукович не висить", - розповів керівник одного з лісництв.

 

Автор: Андрій Павловський


Добавить в избранное
загрузка...
Горячие новости
Хиты продаж
загрузка...

Комментарии к записи в дневнике
Страницы: [ 1 ]
Комментировать блог могут только зарегистрированные пользователи Регистрация
 
Валерий М
Моё фото
Люди похожи на оконные стекла. Они сверкают и сияют, когда светит солнце, но, когда воцаряется тьма, их истинная красота открывается лишь благодаря свету, идущему изнутри.
E-Mail:
Пароль:
запомнить меня Регистрация
 
загрузка...
Loading...

При использовании информации в печатном или электронном виде
ссылка на www.bashtanka.info обязательна
bashtanka.info не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Copyright © 2011, Bashtanka.info Все права защищены.
Страница сгенерирована за 0.048122 секунд