Баштанский городской портал
<<< Назад в блогМой блог
06 Декабря 2011

Кому службову квартиру?

Хтось вірить, що депутати позбудуться своїх пільг? Я абсолютно впевнений, що такого не буде. Це питання неодноразово піднімалось незадовго до чергових виборів і благополучно вмирало після них.

Ось і знову, В.Литвин розповідає про те, що пільги депутатам буде скасовано, пенсія буде обмежена максимальим розміром, а службові квартири у Києві більше не будуть видаватись.

До речі, про квартири. Литвин сказав, що депутатам цього скликання  їх було виділено лише 17. І що наразі вирішується питання, як перевести їх зі статусу службових, оскільки тоді на них не потрібно буде витрачати кошти.

От мені цікаво, невже обслуговування квартири обходиться дорожче, ніж її придбання? Адже, без сумніву, якщо квартира буде позбавлена статусу службової - депутат відразу її переоформить на себе. Тобто, коли в новому скликанні прийдуть нові депутати, для них вже доведеться купувати нові квартири, а не вселяти їх у службове житло.

Там що у Верховній Раді одні проффессора з економіки сидять? Тому що для звичайної людини очевидно - ніякої економії в таких діях не буде, це звичайне окозамилювання і розбазарювання народного майна.


Добавить в избранное
загрузка...
Горячие новости
Хиты продаж
загрузка...

Комментарии к записи в дневнике
Страницы: [ 1 ]
Комментировать блог могут только зарегистрированные пользователи Регистрация
 
Хата не з краю
Моё фото
Думи мої, думи мої...
E-Mail:
Пароль:
запомнить меня Регистрация
 
загрузка...
Loading...

При использовании информации в печатном или электронном виде
ссылка на www.bashtanka.info обязательна
bashtanka.info не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Copyright © 2011, Bashtanka.info Все права защищены.
Страница сгенерирована за 0.060652 секунд