Баштанский городской портал
<<< Назад в блогМой блог
29 Сентября 2014

Не голосуйте за зрадників, які зрадили Батьківщину!

Ще раз звертаю увагу на те, що накоїли Порошенко та його кремлівські спільники, разом з рабами Порошенка в ВР. Люди опинилися ЗАЧИНЕНИМИ в "спецзоні", де тривають масові вбивства та терор населення криміналом з грабунками, тортурами та повним беззаконням.

Громадяни України опинилися поза законами України, он як. І сталося це на вимогу так званого "гаранта суверенітету України". Кожен, хто здумає голосувати за цю падлу чи її рабів (партії штибу БПП, НФ, перероджені "аватари" ПР, тігіпки та інше сміття), має бути свідомим, що це - його майбутнє. ОБСЄ, до вашого відому, МОВЧИТЬ ПРО ЗЛОЧИНИ РОСІЙСЬКИХ ОКУПАНТІВ.

Як колись не вірили розповідям поляків про гітлерівські концтабори, де з людей здирали шкіру та душили в газових камерах. Вони, як і французькі посіпаки з ЧХ, вступили в змову з Путлером. А люди для них - статистичні одиниці.

Вони сподіваються затоптати пам*ять про злочини Кремля так само, як зробили це в 45 - 48. Вони сподіваються видати російському диктатору кардбланш на знищення вільних українців, як це було зроблено в 48 році, і тривало до 58 року ("витірани" саме тому до 58, а ви не знали?).

Не голосуйте за зрадників, які зрадили батьківщину 16 вересня!

ДЛНР - це лише початок! Путін не зупиниться, поки при владі його агентура у вигляді Порошенка та його поганої РПЦ-зграї. Майбутнє України ще треба відстояти, і вибори до ВР - це лише початок справжньої визвольної боротьби!

 

... і ще до теми...


Добавить в избранное
загрузка...
Горячие новости
Хиты продаж
загрузка...

Комментарии к записи в дневнике
Страницы: [ 1 ]
Комментировать блог могут только зарегистрированные пользователи Регистрация
 
Валерий М
Моё фото
Люди похожи на оконные стекла. Они сверкают и сияют, когда светит солнце, но, когда воцаряется тьма, их истинная красота открывается лишь благодаря свету, идущему изнутри.
E-Mail:
Пароль:
запомнить меня Регистрация
 
загрузка...
Loading...

При использовании информации в печатном или электронном виде
ссылка на www.bashtanka.info обязательна
bashtanka.info не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Copyright © 2011, Bashtanka.info Все права защищены.
Страница сгенерирована за 0.059630 секунд