Баштанский городской портал
<<< Назад в блогМой блог
30 Ноября 2011

Не для Гриця паляниця, або як нажитися на народних грошах

Тільки но я написав про марнотратство "народних обранців" при придбанні дорогих ноутбуків, як знову знайшлися чиновники, які вирішили пошикувати за народний кошт.

І справа не тільки в тому, що управління капітального будівництва Донецької міської ради уклало угоду на придбання  автомобіля «Volkswagen Passat Limousine B7 Comfortline» вартістю 324 тис. гривень в той час, як діє заборона на купівлю органами влади предметів розкошу.

Справа ще й у тому, що такі ж автомобілі зі всіма функціями як і у придбаного авто можна придбати за 35 тис.доларів, або 281 тис.грн. Отже, як мінімум 40 тис.грн. хтось поклав собі в карман, отримавши "відкат" від фірми-продавця.

До речі, про саму фірму-продавця теж є що сказати. Взяти хоча б її співвласників, серед яких Ірина Сафіуліна - дружина голови Держслужби молоді та спорту, члена ПРУ Равіля Сафіуліна, а також Теймураз і Іван Гветадзе - депутати Донецької міської ради від ПРУ.

Думаю, що не було "дивом" чи "сюрпризом" те, хто стане переможцем тендеру на закупівлю автомобіля для управління Донецької міської ради, коли є фірми, якими управляють депутати цієї ж ради.

А як же тоді розцінювти слова прем’єра Азарова, який нещодавно заявив про те, що "держава не дозволяє собі транжирити кошти на дорогі автомобілі. Наведіть хоч один такий приклад - немає таких прикладів! А якщо якийся ідіот серед десятка тисяч державних службовців собі це дозволяє, то, по-перше, йому по руках дають і він цього не робить".

Якась казочка про "доброго царя" вимальовується. У народа останнє відберуть, та "цар" же нічого не знає... тому й по руках нікому не дає.

Прикладів кожен день десятки - а нам говорять "немає прикладів!"

Яку сферу не взяти - усюди марнотратсво та власне збагачення: дорогі автомобілі, ремонти, меблі, відкати на створення робочих місць у сфері зайнятості, закупівля продуктів харчування для навчальних закладів та лікувальних установ за завищеними в декілька разів цінами... Цей список можна продовжувати й далі, то які ще потрібні приклади?

 


Добавить в избранное
загрузка...
Горячие новости
Хиты продаж
загрузка...

Комментарии к записи в дневнике
Страницы: [ 1 ]
Комментировать блог могут только зарегистрированные пользователи Регистрация
 
Хата не з краю
Моё фото
Думи мої, думи мої...
E-Mail:
Пароль:
запомнить меня Регистрация
 
загрузка...
Loading...

При использовании информации в печатном или электронном виде
ссылка на www.bashtanka.info обязательна
bashtanka.info не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Copyright © 2011, Bashtanka.info Все права защищены.
Страница сгенерирована за 0.064060 секунд