Баштанский городской портал
<<< Назад в блогМой блог
13 Февраля 2013

У Баштанці чоловік підпалив себе, протестуючи проти 145 гривень штрафу за газовий лічильник

Чоловік учинив акт самоспалення у Баштанському районному абонентському відділі (Баштанка, Миколаївська обл.) одного з підприємств, намагаючись довести своє невтручання в газовий лічильник і протестуючи проти призначення йому штрафу.

Мабуть він дійсно не винний, тільки безпорадність і почуття несправедливості могли призвести до такого вчинку. Схема нарахування неіснуючих штрафів доволі проста. У користувача знімається лічильник, а потім з ним можна робити що завгодно... як самим працівникам газової служби, так і тими хто перевіряє лічильники на працездатність. І користувач у таких випадках беззахисний від свавілля газової монополії.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю МВС України у Миколаївській області в середу, в січні 2013 року 52-літнього жителя районного центру відвідали з плановою перевіркою представники установи-заявника, які при огляді газового обладнання запідозрили, що лічильник має ушкодження. Тому, в першочерговому порядку, прилад був знятий і відправлений в м.Миколаїв для проведення експертизи, висновки якої підтвердило стороннє втручання в роботу лічильника.

"Власника приладу запросили в районне відділення газового підприємства для з'ясування всіх обставин у справі. На прийомі спеціаліст абонентського відділу повідомив чоловікові про результати проведеної експертизи і те, що за таку послугу чоловік повинен заплатити 145 грн. Питання суми штрафу за несанкціоноване втручання в роботу газового лічильника залишилося відкритим, адже чоловік заперечував виявлений працівниками підприємства факт", - наголошується в повідомленні.

Як встановили правоохоронці, як докази своєї невинності чоловік пішов до автомобіля і повернувся тримаючи в руках пластикову пляшку, яка була на половину заповнена рідиною, і, попросивши відвідувачів покинути приміщення абонентського відділу підприємства, чоловік вилив рідину собі на голову і запалив сірник.

"Побачивши, що тіло чоловіка миттєво загорілося, працівники підприємства терміново почали гасити вогонь і викликали карету швидкої медичної допомоги, а також повідомили про подію в районний відділ міліції", - наголошується в повідомленні.

Прибулі на місце події лікарі поставили йому діагноз - опіки обличчя, грудної клітини і рук I, II ступеня.

"Правоохоронці Баштанського райвідділу міліції збирають матеріали, ця подія внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 120 КК України "Доведення до самогубства", санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження свободи на строк до 3 років або позбавлення волі на той же термін", - говориться в повідомленні.

 

http://kriminal.ictv.ua/ua


Добавить в избранное
загрузка...
Горячие новости
Хиты продаж
загрузка...

Комментарии к записи в дневнике
Stas | 15.02.2013 18:48
Штрафов в 145 грн. в газовом нет, здесь суммы в тысячах исчисляются, это сумма за какую-то другую услугу, им просто стыдно сейчас сказать, сколько они с человека требовали. А учитывая, как в Баштанке в абонентном отделе газового хозяйства общаются с клиентами, то совсем не удивительно, что человека довели до крайности.

Страницы: [ 1 ]
Комментировать блог могут только зарегистрированные пользователи Регистрация
 
Валерий М
Моё фото
Люди похожи на оконные стекла. Они сверкают и сияют, когда светит солнце, но, когда воцаряется тьма, их истинная красота открывается лишь благодаря свету, идущему изнутри.
E-Mail:
Пароль:
запомнить меня Регистрация
 
загрузка...
Loading...

При использовании информации в печатном или электронном виде
ссылка на www.bashtanka.info обязательна
bashtanka.info не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Copyright © 2011, Bashtanka.info Все права защищены.
Страница сгенерирована за 0.076671 секунд