Баштанский городской портал
<<< Назад в блогМой блог
05 Ноября 2012

Математичні аргументи, чому ці вибори – не вибори

Маємо чітку математику, яка доводить, що вибори сфальсифіковано на національному рівні.

Перший пункт – це відсоток зіпсованих чи непроголосованих бюлетенів. У "опозиційних" регіонах він – як і належить йому бути, 1-2%. В той же вас на Сході та Півдні він в 2-3 рази вищий, тобто сягає в середньому 3-5%. Про це свідчить статистика по мажоритарним кандидатам.

Особисто я не готовий повірити в те, що народ у цих регіонах погано вміє користуватися ручкою при голосуванні чи масово малює непристойності на бюлетенях – на відміну від своїх співвітчизників з західних областей. Найочевидніше пояснення – на дільницях "провладних" регіонів було масове псування тих бюлетенів, де стояли позначки за конкурентів провладних кандидатів.

Другий пункт – це особлива поведінка прихильників Партії регіонів і її філіалу – КПУ.

Ось графіки (джерело) залежності між голосами, які отримала та чи інша партія, і відсотком явки.

Очевидно, що результати опозиційних партій ведуть себе так, як їм велить теорія ймовірності – тобто їх криві більш-менш схожі з так званим нормальним розподілом, або розподілом Гаусса. На їх фоні різким контрастом виглядає крива Партії регіонів – вона явно не дружить з Гаусом. Аномально активні дільниці принесли аномально багато голосів Януковичу і Ко.

Знову-ж таки, особисто я не готовий навіть уявити те чудо, яким можна було б пояснити таку математичну ненормальність розподілу голосів ПР.

Висновок – виходячи з таких даних, вибори є системно сфальсифікованими, і визнавати їх дійсними не можна. Принаймні, якби я переміг у себе на окрузі, я б не взяв мандат, бо тоді я б де-факто підтримав крадіжку голосів сотень тисяч, а то й мільйонів моїх співвітчизників.

Все очевидно. Залишається лише спостерігати, чи стануть опозиційні партії виконувати свої погрози скласти мандати. Дуже хочеться, щоб їм вистачило духу!

 

автор: Ігор Луценко


Добавить в избранное
загрузка...
Горячие новости
Хиты продаж
загрузка...

Комментарии к записи в дневнике
Страницы: [ 1 ]
Комментировать блог могут только зарегистрированные пользователи Регистрация
 
Валерий М
Моё фото
Люди похожи на оконные стекла. Они сверкают и сияют, когда светит солнце, но, когда воцаряется тьма, их истинная красота открывается лишь благодаря свету, идущему изнутри.
E-Mail:
Пароль:
запомнить меня Регистрация
 
загрузка...
Loading...

При использовании информации в печатном или электронном виде
ссылка на www.bashtanka.info обязательна
bashtanka.info не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Copyright © 2011, Bashtanka.info Все права защищены.
Страница сгенерирована за 0.063082 секунд