Баштанский городской портал
<<< Назад в блогМой блог
03 Ноября 2012

Драма в Первомайську-2: шантаж, ультиматум та рішення Корнацького

Про події у Первомайську написала у своєму блозі Тетяна Монтян. Вона пише слідуюче:

Після того, як я вчора оприлюднила справжні причини заруби на 132-му окрузі (спроби сім'ї Пшонок віджати бізнес у Аркадія Корнацького, а у випадку відмови – знищити фізично його самого, а також його сім'ю включно з малолітньою донькою) – відбулися такі події:

Сім'я Пшонок через посередника попросила мене передати Корнацькому, що вони, начебто, не мають жодного відношення до спроб віджати у нього бізнес та до того бєспрєдєлу, який наразі коїться на 132-му окрузі.

Я виконала прохання, як сумлінний посередник, та передаю відповідь Корнацького:

"Я наполягаю на:

1) безумовному та негайному звільненні з-під варти головного економіста "Агрофірми Корнацьких" Людмили Нікіткіної та закритті кримінальної справи відносно неї за відсутністю події злочину;

2) закритті кримінальної справи відносно керівника "Агрофірми Корнацьких" Олега Кирилюка за відсутністю події злочину;

3) визнання мене переможцем виборів по 132-му виборчому округу, оскільки я чесно виграв у конкурента – заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Віталія Травянка – 4167 (а згідно з паралельним підрахунком – 4189) голосів. Я захищатиму усіх селян, усіх співробітників "Агрофірми Корнацьких", боротимусь за їхні права та інтереси.

У випадку невиконання моїх вимог я піду до кінця: "Агрофірма Корнацьких" є наразі іноземною юридичною особою (США), і я задію всі можливі та неможливі механізми для захисту своїх законних прав та інтересів".

Свою місію посередника я виконала, і додатково хочу сказати пару слів від себе.

Дружба, честь та справедливість є для мене пріоритетами в будь-якій ситуації, і про це знають всі, хто хоч колись мав зі мною справу – в тому числі й сім'я Пшонок.

Ніколи й ні за яких умов я не поступлюсь у питаннях честі, і всі мої друзі, як і всі мої вороги, не чекають від мене нічого іншого.

Взяти хоча б того ж Геннадія Москаля, який зараз знаходиться у Первомайську. Свого часу він, м'яко кажучи, не дуже ввічливо висловлювався на мою адресу. Однак, коли я приїхала до Первомайська, Москаль вибачився переді мною, я ці вибачення прийняла, і зараз ми спільно добиваємося справедливості.

З останніх новин – суд дозволив Москалю ознайомитись з матеріалами справи, і наразі він проводить звірку протоколів, які були вилучені з 132-ї ОВК, з оригіналами протоколів, які є у розпорядженні представників Корнацького. За словами Москаля, між протоколами виявлені суттєві відмінності.

Ситуація з Корнацьким була і є абсолютно передбачуваною, і видатні стратеги з ПР зобов'язані були прорахувати її завчасно. Те, що Аркадій Олексійович є бійцем і не поступиться НІКОЛИ – загальновідомо. А тому сподіватися "передавити" його втупу та по бєспрєдєлу було або дурістю, або злочинною самовпевненістю, або... Свідомою підставою особисто Президента – з боку хитрих пройдисвітів, які сподівалися – та й досі сподіваються – завдяки цьому скандалу, який досяг вже світового масштабу – "підсидіти" своїх конкурентів по внутрішньоПРівському серпентарію.

У Президента ще залишається можливість вийти з ситуації з мінімальними втратами. Наприклад, "здати" губернатора Круглова. Тобто – повісити всіх собак на нього, заявивши, що це він, хитрий і спритний негідник, особисто пресував Корнацького. І при цьому прикривався чесними іменами сім'ї Пшонок і навіть сина Президента. А ці чесні панове ніколи б не втягнули в таку халепу Президента, який заявив, що вибори мають бути чесними. При цьому сім'ї Пшонок слід заздалегідь вигадати достовірну відмазку. Адже, якщо вони не при справах, то з якого переляку їхній родич Витязь з Київської області понапорушував кримінальних справ за абсолютно липовим фактажем з Миколаївської області?!

Президенту та його сину Олександру слід всерйоз замислитися над тенденцією, коли дрібні рейдери понтуються, що за їхніми оборудками на декілька мільйонів убитих єнотів нібито стоїть особистий інтерес сім'ї Януковичів. Дивіться, Вікторе Федоровичу – такими темпами губернатори з мерами скоро почнуть приписувати Януковичів до віджиму у простих роботяг кімнат у гуртожитках. З відповідними політичними наслідками, звісно.

В США, між іншим, є законодавство про захист від рейдерства. Тобто, майно рейдерів, заховане в офшорах від українців, заховати від американців не вийде. А внаслідок таких інтенсивних політичних переслідувань Корнацький ще й статус політичного біженця скоро отримає! Добре подумайте та зупиніться!

Вчіться програвати, пацани. Це важко, але вкрай необхідно. Якщо перемога була "чистою", як у випадку з Корнацьким – з цим залишається лише змиритись. Це – ознака мудрості, а не слабкості.

Ми всі – співвласники спільного ресурсу "Держава Україна". І якщо ми всі не навчимося переступати через власні понти та амбіції заради розвитку України на засадах здорового глузду та справедливості – ми до нескінченності безглуздо знищуватимемо одне одного. На радість зовнішнім ворогам – які тільки і мріють про те, аби замість сильної, конкурентноздатної Держави з 45-мільйонним населенням ми залишалися сировинним придатком та ринком збуту для усілякого мотлоху.

Незважаючи ні на що, особисто я нікого не вважаю ворогами і готова співпрацювати абсолютно з усіма – заради впровадження "трьох китів", без яких Державі Україна просто не вижити. Ці "кити" – інвентаризація (формалізація) власності; всеосяжний захист майнових прав; впровадження алгоритмів прийняття легітимних колективних рішень щодо спільного неподільного майна та алгоритмів примусового виконання таких рішень.

Тому що у нас усіх банально немає іншого виходу.

 

автор: юрист Тетяна Монтян


Добавить в избранное
загрузка...
Горячие новости
Хиты продаж
загрузка...

Комментарии к записи в дневнике
Страницы: [ 1 ]
Комментировать блог могут только зарегистрированные пользователи Регистрация
 
Валерий М
Моё фото
Люди похожи на оконные стекла. Они сверкают и сияют, когда светит солнце, но, когда воцаряется тьма, их истинная красота открывается лишь благодаря свету, идущему изнутри.
E-Mail:
Пароль:
запомнить меня Регистрация
 
загрузка...
Loading...

При использовании информации в печатном или электронном виде
ссылка на www.bashtanka.info обязательна
bashtanka.info не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Copyright © 2011, Bashtanka.info Все права защищены.
Страница сгенерирована за 0.054914 секунд